thalie

Voor de algemene behandelingen kan u terecht bij Nathalie. Knippen, brushen, kleuren ... alles is mogelijk.

Recent kan u voor Keratine ook terecht bij Nathalie

Ook mensen die minder mobiel zijn en zich in een rusthuis of ziekenhuis bevinden kunnen beroep doen op Nathalie om er toch op hun best uit te zien.

Wij werken momenteel reeds samen met een ziekenhuis uit Antwerpen.

Door haar vele jaren ervaring verzorgt Nathalie regelmatig een modeshow of fotoshow op de door u gekozen locatie. Ook voor beurzen, opendeurdag en dergelijke kan u Nathalie inhuren.

Ook kan u bij nathalie terecht voor een ladies night. Laatsleden was dit in een danscafe die een ladies night organiseerde en die de "ladies" iets extra wilden geven. Nathalie was heel de avond in de weer om het haar van de vrouwen om te toveren tot iets prachtig.
 

In het verleden heeft Nathalie reeds de kapsels voorzien van verschillende Missen in missverkiezingen zoals oa. Miss Aardbei, Miss Druif, ...

Ook voor verwenarrangementen voor uw werknemers/ medewerkers kan u bij Nathalie terecht. Zo is er bijvoorbeeld eens een verwendag georganiseerd voor enkele medewerkers door een bekend Interimkantoor.

In overleg met het managment werden dan 2 kappers voorzien die de medewerkers na een bezoek aan een kuuroord onder handen namen. Zodoende konden de mensen de rest van de verwendag stralend verder zetten.

www.KAPSTERAANHUIS.be
BEKEND van Bruid en Bruidegom Magazine