Ik koop trouwaccessoires en juwelen voor een trouw waaronder een tiara nadat ik bij een trouw kapper ben langsgeweest. Ook een trouw kapster is voor mij goed. Wanneer je trouwen kapster goed werk levert door bijvoorbeeld trouwen accessoires te gebruiken in je haar. Een diadeem of een haar versiering of een gewone trouwversiering is perfect voor je haar. Je trouwkapsel of feestkapsel is zeer belangrijk op je huwelijksdag. Dus als je een kapster voor trouwen ben je hier goed. Een trouwkapper voor een feestkapsel om te feesten. Een opsteekkapsel geeft altijd dat ietsje meer op je trouwdag. Een trouwshop met trouwartikelen zoals www.theweddingshop.be is altijd leuk, artikelen zoals trouwoorringen of trouwoorbellen trouw oorringen en een trouwketting omhet geheel af te werken zijn leuk. Een trouwhalsketting bijvoorbeeld type strassketting of gewoon een strassversiering zetten de puntjes op de i.

Vele bruidjes vroegen mij of ik soms trouwaccessoires verkocht. Dit alsook de "mindere" kwaliteit waar ik soms verplicht was mee te werken, hebben me aangezet om deze juwelen zelf aan te kopen en door te verkopen.
Sommige webwinkel verkopen haarjuwelen tegen zeer dure tarieven, prijzen van 40€ - 50€ en regelmatig zelfs hoger voor een setje curlies. Dat vind ik persoonlijk te veel en daarom heb ik beslist mijn prijzen democratisch te houden.

U kan het volledige overzicht van trouwartikelen hier bekijken, The Wedding Shop is een zustersite van ons. U kan daar uw trouwaccessoires uitkiezen en uw eventuele bestelling plaatsen.

Deze trouwaccessoires kunnen tijdens een proefbeurt naar hartelust geprobeerd worden, alsook kan u deze artikelen komen bezichtigen op afspraak.

Deze juwelen zullen direct verstuurd worden na ontvangst van betaling.

De verzendkosten zijn zeer goedkoop gehouden en zitten ongeveer op 6,5euro.

   
www.KAPSTERAANHUIS.be
BEKEND van Bruid en Bruidegom Magazine